Dubaj, jak ji neznáte aneb neobyčejná plavba krajana za úspěchem ve světě digitálního marketingu.

„…chovej se tak, jak chceš, aby se chovali ostatní k Tobě…“

Na téma české či slovenské léto můžete říct cokoliv, jen ne to, že je monotónně fádní. Teplotní výkyvy nejsou už snad ani překvapením. Dokázali byste se ale přizpůsobit teplotám Blízkého východu? Ve Spojených arabským emirátech žije krajan, kterému místní klima naprosto vyhovuje. Ba co víc, život v dynamické metropoli Dubaji si nemůže vynachválit.

Lukáš Krejča, který se mnou hovoří v této epizodě podcastu Epimoni-ac, se pohybuje ve světě digitálního marketingu a získal v tomto oboru mnoho zkušeností již na domovské půdě. Rozhodl se ale otestovat své „know-how“ i v zahraničí a to konkrétně v Dubaji.

Jaké bylo ale jeho překvapení při hledání pozic v jeho sektoru? Jaký je skutečně život v tak multikulturním prostředí? Jak velká je krajanská komunita? Na co by se měl člověk připravit, než se vydá na zkušenou právě tam?
Lukáš představuje dalšího krajana v zahraničí, který se dokázal adaptovat na výbornou ve své hostitelské zemi. Nejen to. Uspěl takovým způsobem, že si jeho práce všiml i internetový gigant Amazon. Lukáš poté založil své poradenské a vzdělávací firmy Jayid a We Speak Digital, které rezonují pozitivně mezi společnostmi v celém regionu.
Přeji příjemný poslech

Prosím komentujte, hodnoťte, zda se vám povídání líbilo a sdílejte s přáteli 😊

Facebook Linkedin Instagram Twitter

Velvyslanectví České Republiky v SAE
Firmy
Jayid a We Speak Digital
Česká restaurace v Ras Al Khaimah
Knihy českého chirurga Tomáše Šebka

Leave a Reply