#9 Hola Hola,cizina volá! Jak na bydlení v zahraničí? Pronájem či koupě? Krajané ve Španělsku, Egyptě, Taiwanu a Kanadě sdílí své zkušenosti.

V #9 díle podcastové série Hola Hola, cizina volá! jsme vyslechly několik krajanů, kteří nám ze zahraničí krátce nastínili, jak na hledání bydlení a co mít na paměti.

Ze španělské Malagy se s námi spojil spisovatel, podnikatel, právník, Obonete S.Ubam, z egyptské Hurgady psycholožka a podnikatelka s nemovitostmi Vera Adel,  z Kanady jedinečný Rytíř české kultury, jazzový houslista Ed Vokurka a o nemovitestech v taiwanské Taipei nám pověděl několik kuriozit fotograf a průvodce Martin Hájek.

Jaké zkušenosti máte vy s hledáním, pronájmem či koupí nemovitosti v zahraničí?  Zašlete své dojmy a zkušenosti v krátké nahrávce a pomozte ostatním.

V příští epizodě této série se  zaměříme na citlivější téma a tím budou mezikulturní partnerské svazky,  rozchody a jejich potenciální dopady.

Zde uvádíme celé epizody se zmíněnými krajany:

#69 O překonávání limitů, odolnosti, identitě, a životě v Nigérii & Španělsku slovy jedinečného Oboneteho S.Ubamy

#64 O Egyptě, pomoci v tísni, stinných stránkách mezikulturních vztahů, a na co si dávat pozor slovy Very Adel

#25 „Kanadský svět se smyčcem“. Aneb životní cesta mimořádného Rytíře české kultury!

#51 O Taiwanu trochu jinak s Martinem Hájkem. Jak se tam vzájemně doplňuje západní a východní svět? A proč si dát pozor na duchy?

Nemovitosti Malaga – Obonete S Ubam
Ed Vokurka
Vera Adel Reality
Martin Hájek 

Přejeme příjemný poslech 🙂

Leave a Reply

en_GB