Neustále se posunovat dál…O neobyčejné lidskosti a hruškách. Aneb o úspěchu společnosti Rudolfa Jelínka v Chile slovy Ľubomíra Čula #45

O Chile jsme již několikrát mluvili. I přes všechny možné problémy, do této velmi rozmanité země v posledních letech zamířilo nemalé množství krajanů. Ale rozhodli se zde zainvestovat i tuzemské společnosti. Jednou z nich je i firma Rudolf Jelínek, která je známá především svými špičkovými destiláty. Já jsem se rozhodla zeptat jednoho z prvních výkonných ředitelů této společnosti, Ľubomíra Čula, jaká byla jeho osobní a profesionální zkušenost v Chile. Ono totiž cestovat někam jako jedinec je o něco jednodušší, než když s sebou vezmete celou rodinu.

Proč se ale Rudolf Jelínek rozhodl expandovat do Chile? Jak byli přijati na chilském venkově? Dá se tam přežít i bez znalosti španělštiny? Co se od sebe tedy můžeme jako národy naučit?

Užijte si poslech tohoto krajana, který dokáže docenit nejen plody svého kraje, ale i bravurně reprezentovat svou společnost. A přitom všem zůstat vnímavě otevřen zkušenostem, které jsou dostání pouze za hranicemi domoviny.

Jako vždy se budu těšit na vaše komentáře a postřehy.
Sdílejte, lajkujte na Facebook Linkedin Instagram Twitter nově i na TikToku.
Napište mi

Prosím o hodnocení a můžete přidat i nějaký ten komentář. 🙂
Podchaser
České podcasty
Audiolibrix

Užitečné a zajímavé odkazy:

Velvyslanectví České Republiky Chile
Rudolf Jelínek

Kniha
David a Jason Benham – Za každu cenu